![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
irisbus9200 |
![]()
|
![]() Магистр ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 694 Регистрация: 22/05/2012 Пользователь №: 139,150 ![]() |
Sūdi ir tavā galvā, nevis Solaris autobusos. Un neviens autobuss, vai tas būtu Volvo, Mercedes, MAN vai tas pats Solaris, nav BTR, kas paredzēti ekspluatācijai pa tanku izmēģinājuma poligonu. Turpini fanot, un turpini ēst vienu un to pašu,labu apetīti, pēdējā partija autobusi kas ir atnākuši ir lieli brāķi,dzinēju defekti, ritošā daļa,durvju reversācijas problēmas:). -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
Alens_K |
![]()
|
Бургомистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 2,219 Регистрация: 08/05/2007 Пользователь №: 3,849 ![]() |
Turpini fanot, un turpini ēst vienu un to pašu,labu apetīti, pēdējā partija autobusi kas ir atnākuši ir lieli brāķi,dzinēju defekti, ritošā daļa,durvju reversācijas problēmas:). Man šķiet, ka Tu jau nu ļoti labi zini, ka ar visu jauno tehniku ir problēmas. Vai tas autobuss vai tramvajs vai mikriņš;) Šo to dzirdu par Daugavpili, tur tiem tramvajiem arī ir visādas kaites. Tallinas CAF arī nav nekāda Dieva dāvana. Redzēs, kā ies liepājniekiem. Starp citu, mūsu autobusu šoferiem poļu soļarka tīk vairāk neka friču Citarkas. -------------------- Nevajag baidīties būt amatierim. Amatieri uzbūvēja Noasa šķirstu, bet profesionāļi - Titāniku.
|
irisbus9200 |
![]()
|
![]() Магистр ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 694 Регистрация: 22/05/2012 Пользователь №: 139,150 ![]() |
Man šķiet, ka Tu jau nu ļoti labi zini, ka ar visu jauno tehniku ir problēmas. Vai tas autobuss vai tramvajs vai mikriņš;) Šo to dzirdu par Daugavpili, tur tiem tramvajiem arī ir visādas kaites. Tallinas CAF arī nav nekāda Dieva dāvana. Redzēs, kā ies liepājniekiem. Starp citu, mūsu autobusu šoferiem poļu soļarka tīk vairāk neka friču Citarkas. Jā tas tiesa,3.paudze ir ok, kakura mašina. -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19/04/2021 - 04:56 |