![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Enrike |
![]()
|
![]() Бургомистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 2,352 Регистрация: 24/02/2007 Из: Dünamünde Пользователь №: 2,987 ![]() |
Sakarā ar ex. TTP trolejbusa MTB-82 restaurācijas procesa plānošanu, ļoti interesē sekojoši artefakti: varbūt kādam no foruma ir zināms kāds, kura rīcībā ir: vēsturiskās maršrutu šiltes: virziena plāksnes un numura plāksnes. Tāpat arī jebkāda informācija, kam tādas ir. Tāpat ļoti noderētu jebkādi citi artefakti, kas saistīti ar 50-to gadu TTP. Lūdzu rakstīt man PZ. Arī, noderēs jebkādas, līdz šim nezināmas Rīgas TTP MTB trolejbusu interjeru foto, sevišķi attiecībā uz salonos bijušajām norādēm, šriftiem, kādi tika izmantoti.
-------------------- Carpe diem quem minimum credulo postero
|
Jānis K. |
![]()
|
Бургомистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 1,206 Регистрация: 14/12/2009 Из: Рига, Лэмзаль Пользователь №: 60,762 ![]() |
Sakarā ar ex. TTP trolejbusa MTB-82 restaurācijas procesa plānošanu, ļoti interesē sekojoši artefakti: varbūt kādam no foruma ir zināms kāds, kura rīcībā ir: vēsturiskās maršrutu šiltes: virziena plāksnes un numura plāksnes. Tāpat arī jebkāda informācija, kam tādas ir. Tāpat ļoti noderētu jebkādi citi artefakti, kas saistīti ar 50-to gadu TTP. Lūdzu rakstīt man PZ. Arī, noderēs jebkādas, līdz šim nezināmas Rīgas TTP MTB trolejbusu interjeru foto, sevišķi attiecībā uz salonos bijušajām norādēm, šriftiem, kādi tika izmantoti. Man ir divi diapozitīvi no astoņdesmito gadu beigām ar pieturu "šiltēm". Tuvākajās dienās ieskenēšu. Ir arī vēl daži citi kadri. |
irisbus9200 |
![]()
|
Горожанин ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 488 Регистрация: 22/05/2012 Пользователь №: 139,150 ![]() |
Sakarā ar ex. TTP trolejbusa MTB-82 restaurācijas procesa plānošanu, ļoti interesē sekojoši artefakti: varbūt kādam no foruma ir zināms kāds, kura rīcībā ir: vēsturiskās maršrutu šiltes: virziena plāksnes un numura plāksnes. Tāpat arī jebkāda informācija, kam tādas ir. Tāpat ļoti noderētu jebkādi citi artefakti, kas saistīti ar 50-to gadu TTP. Lūdzu rakstīt man PZ. Arī, noderēs jebkādas, līdz šim nezināmas Rīgas TTP MTB trolejbusu interjeru foto, sevišķi attiecībā uz salonos bijušajām norādēm, šriftiem, kādi tika izmantoti. Pag mums ir MTB-82 ? -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
esoniq |
![]()
|
Горожанин ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 428 Регистрация: 14/10/2007 Из: Rīga Пользователь №: 6,785 ![]() |
|
irisbus9200 |
![]()
|
Горожанин ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 488 Регистрация: 22/05/2012 Пользователь №: 139,150 ![]() |
-------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
Ant_lv |
![]()
|
Бургомистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 1,644 Регистрация: 18/08/2005 Из: Rīga, LVA Пользователь №: 109 ![]() |
No Lielvārdes līdz ar ZiU?
|
Enrike |
![]()
|
![]() Бургомистр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 2,352 Регистрация: 24/02/2007 Из: Dünamünde Пользователь №: 2,987 ![]() |
Nevaru atklāt detaļas, tas ir privāts projekts, bet apstiprinu, ka ir viens reāli saglabājies bij. TTP trolejbuss MTB-82. Man ir jāpalīdz ar informāciju un jāapzina visas iespējas, kur dabūt trūkstošas daļas (moldingi) u.c.
Kad projekts būs gatavs, tad jau arī visu uzzinās arī atklāti. Arī Lielvārde tiek izskatīta, tikai ir nelielas problēmas atrast īpašnieku - esmu pazaudējis telefona nr. Uz Rīgas satiksmes “muzeja” palīdzību neceram. Man ir divi diapozitīvi no astoņdesmito gadu beigām ar pieturu "šiltēm". Tuvākajās dienās ieskenēšu. Ir arī vēl daži citi kadri. -------------------- Carpe diem quem minimum credulo postero
|
irisbus9200 |
![]()
|
Nevaru atklāt detaļas, tas ir privāts projekts, bet apstiprinu, ka ir viens reāli saglabājies bij. TTP trolejbuss MTB-82. Man ir jāpalīdz ar informāciju un jāapzina visas iespējas, kur dabūt trūkstošas daļas (moldingi) u.c. Kad projekts būs gatavs, tad jau arī visu uzzinās arī atklāti. Arī Lielvārde tiek izskatīta, tikai ir nelielas problēmas atrast īpašnieku - esmu pazaudējis telefona nr. Uz Rīgas satiksmes “muzeja” palīdzību neceram. Paldies, Jāni! Noderēs jebkas. Veiksmi ! -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
irisbus9200 |
![]()
|
Tik slepena restaurācija ka pat Transphoto.ru bilde ir ..
![]() -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
Enrike |
![]()
|
Izlēmu parādīt, ka trolejbuss reāli ir. Citādi runāt var nez ko.
-------------------- Carpe diem quem minimum credulo postero
|
irisbus9200 |
![]()
|
Izlēmu parādīt, ka trolejbuss reāli ir. Citādi runāt var nez ko. Skatos ka trolejbuss diezgan labi saglabājies , bet arī daudz darbi priekšā, virsbūves remonts , un detaļu meklēšana ,kontaktoru kaste ir uz vietas ? Vai ir tik plika virsbūve ? -------------------- ¯\_(ツ)_/¯
|
Enrike |
![]()
|
No salona praktiski maz kas palicis. Bet rāmis ir ļoti labā stāvoklī. Kopumā ņemot, kopējā pirmsrestaurācijas aina ir pat labāka, nekā kāda bija pirms restaurācijas Pēterburgas eksemplāram. Kabīnē arī palikusi tikai stūre, bet tie visi jau ir sīkumi.
![]() -------------------- Carpe diem quem minimum credulo postero
|
Toms Zariņš |
![]()
|
Горожанин ![]() ![]() ![]() Группа: Участники Сообщений: 111 Регистрация: 17/11/2010 Пользователь №: 99,143 ![]() |
Nevaru atklāt detaļas, tas ir privāts projekts, bet apstiprinu, ka ir viens reāli saglabājies bij. TTP trolejbuss MTB-82. Man ir jāpalīdz ar informāciju un jāapzina visas iespējas, kur dabūt trūkstošas daļas (moldingi) u.c. Kad projekts būs gatavs, tad jau arī visu uzzinās arī atklāti. Arī Lielvārde tiek izskatīta, tikai ir nelielas problēmas atrast īpašnieku - esmu pazaudējis telefona nr. Uz Rīgas satiksmes ”muzeja” palīdzību neceram. Paldies, Jāni! Noderēs jebkas. Es biju tas, kas savulaik norādīja uz Lielvārdes ZIU. Diemžēl arī es vairs neatminos īpašnieku, jo viņu redzēju vēl kā jauns puika. Kungs jau tad bija pavecs. Neatceros, vai līdzās esošais motorlaivu saimnieks vai kāds cits. Jebkurā gadījumā, es lūgtu Lielvārdes pašvaldības palīdzību, viņi varētu noskaidrot. Otrs, šķiet, ka trolejbuss stāv tādā kā kooperatīvā (Lāčplēsī), varbūt arī tur ir kāds pārvaldnieks. Man gan šķiet, ka tas īpašnieks bija tādos gados, ka nu jau vajadzētu būt citā saulē. Сообщение отредактировал Toms Zariņš - 11/02/2019, 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16/02/2019 - 11:53 |